Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lähiruoka- ja hankintatreffit Pohjois-Pohjanmaalla

syyskuu 20 @ 14:00 - 18:00

Tervetuloa Lähiruokatreffeille – tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikkaan! Lähiruokatreffit järjestetään perjantaina 20.9. kello 14-18 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella.

Tuottajat voivat tilaisuudessa esitellä paikallisia tuotteitaan, ja ostajat löytää uusia tuotteita valikoimiinsa. Tilaisuus sopii niin ravintoloille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarvikejalostajille.

Pääset Lähiruokatreffeillä maistamaan paikallisia herkkuja sekä kuulemaan lyhyitä esittelyitä yrityksistä ja tuotteista. Lähiruokatreffit on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään.

Järjestämme ennen Lähiruokatreffejä retken Kiviniemen kalasatamaan kello 10.00-12.00. Retkelle on yhteiskuljetus Kotkantien kampukselta. Retken jälkeen kalatalousneuvoja Iiro Majuri kertoo alueen kaupallisesta kalastuksesta sekä kalan kasvatuksesta.

Tilaisuus pidetään Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella, Kotkantie 1, Oulu. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu www.oamk.fi/c5/fi/tutkimus-ja-kehitys/hankkeet/ruokariihi//lahiruokatreffit/

Lisätietoja:

Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

 

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää eri puolilla Suomea hankintatreffejä, jotka on tarkoitettu ko. alueen pk-yrityksille ja niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 20
Aika:
14:00 - 18:00