Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari -Ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövastuullisuus taloudelliseksi hyödyksi

toukokuu 13 @ 14:00 - 15:00

Pk-yritykset voivat kehittää vastuullista toimintaansa ja vähentää ympäristövaikutuksia ja siten saada taloudellisesta hyötyä ja liiketoiminnan kasvua.

Nappaa liiketoiminnan kehittämiseen vinkkejä osallistumalla webinaariimme!

Aika 13.5. klo 14 -15
Asiantuntijana webinaarissa tutkimusprofessori (emerita) Sirpa Kurppa, Luonnonvarakeskus (Luke)

Mistä kaikesta ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövaikutukset muodostuvat?
Mikä osuus ympäristövaikutuksista muodostuu alkutuotannossa, jalostuksessa, kuljetuksessa?
Millä tavalla tuotettu energia on ympäristövastuullista?

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke  järjestää eri puolilla Suomea hankintatreffejä ja webinaareja, jotka on tarkoitettu pk-yrityksille ja niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Lisätietoja
Sari Väänänen, Savon koulutuskuntayhtymä, puh. 044 785 4025 tai
Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä, puh. 044 785 4048

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 13
Aika:
14:00 - 15:00