Ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövastuullisuus taloudelliseksi hyödyksi -webinaari

Pk-yritykset voivat kehittää vastuullista toimintaansa ja vähentää ympäristövaikutuksia ja siten saada taloudellisesta hyötyä ja liiketoiminnan kasvua.

Tutkimusprofessori (emerita) Sirpa Kurppa Luonnonvarakeskuksesta antoi vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen webinaarissa 13.5. Webinaarissa mm.

  • Mistä kaikesta ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövaikutukset muodostuvat?
  • Mikä osuus ympäristövaikutuksista muodostuu alkutuotannossa, jalostuksessa, kuljetuksessa?
  • Millä tavalla tuotettu energia on ympäristövastuullista?

Webinaariin liittyvät esityskalvot:

Sari Väänänen, webinaarin aloitus

Sirpa Kurppa, Luke

Pahoittelemme, että videolla ei näy kuvaa, mutta toivottavasti pystytte seuraamaan yllä olevia esityksiä ja ääntä rinnakkain.