Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maaseudun ateria- ja elintarvikekuljetukset pk-yritysten näkökulmasta -asiantuntijatyöpaja

18 syyskuun, 2018 @ 12:00 - 15:00

Uuden hankintalain tavoitteena on tehostaa julkisten varojen käyttöä, edistää laadukkaiden, innovatiivisten ja kestävien hankintojen tekemistä. Lisäksi tarkoituksena on turvata yritysten ja muiden yhteisöjen tasapuoliset mahdollisuudet tarjota palveluja julkisten hankintojen tarjouskilpailuissa.

Kuljetusympäristönä maaseutu ohuine tavaravirtoineen poikkeaa merkittävästi kaupungeista. Julkisen sektorin hankkijoiden tehtävä onkin usein tasapainoilua taloudellisten reunaehtojen, ympäristövaikutusten huomioimisen ja riittävän kilpailun varmistamisen kanssa.

18.9. järjestettävän tilaisuuden tavoitteena on etsiä ratkaisuja siihen, miten nämä intressit otetaan huomioon niin, että mahdollistetaan ja kannustetaan pk-yrityksiä jättämään tarjouksia kilpailutuksiin. Tilaisuuteen toivotaan osallistujiksi alan asiantuntijoita, hankintaneuvojia, sidosryhmiä ja hankintojen tekijöitä.

Asiantuntijatyöpajan keskustelua ja tuloksia hyödynnetään maakunnissa järjestettävissä Pykäläbaari-tilaisuuksissa, joissa tavoitteena on tuoda yhteen maakuntien hankkijoita ja kuljetusyrityksiä.

AIKA: Tiistai 18.9.2018 klo 12-15

PAIKKA: Pohjoinen Rautatiekatu 25, Helsinki. Neuvotteluhuone Pinna

>> Tutustu tarkemmin ohjelmaan (pdf)

>> ILMOITTAUTUMINEN 11.9 mennessä: http://ty.fi/kuljetustyopaja

Tiedot

Päivämäärä:
18 syyskuun, 2018
Aika:
12:00 - 15:00