Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkanmaan hankintatreffit

19 helmikuun, 2019 @ 13:00 - 16:00

Tervetuloa Pirkanmaan Hankintatreffeille

Yrittäjä, haluatko tarjota tuotteita tai palveluja Pirkanmaan alueen kunnille ja muille julkisia hankintoja tekeville? Julkinen hankkija, tiedätkö alueesi tarjonnan?
Tule Hankintatreffeille löytämään uusia kumppaneita.

Tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus kuulla julkisten hankkijoiden toiveita ja yritykset voivat esitellä tuotteita ja palveluja suoraan ostajille. Pirkanmaan alueen kuntien edustajat kertovat tulevista hankinnoista.

Paikallishankintoihin voi saada vauhtia ympäristö- ja sosiaalisen kestävyyden vaatimuksista ja kriteereistä. Tilaisuudessa pohditaan myös yhteistarjouksen tekemisen mahdollisuuksia.

Aika                    19.2.2019 klo 13-16

Klo 12-13 omakustanteinen lounasmahdollisuus Ravintola Annassa, 14,50 € sisältäen kolme ruokalajia. Ravintola on luomuportaalla 4.

Paikka                Ahlmanin Kartano, Selinin Sali, Hallilantie 24, Tampere

Kohderyhmä    Pirkanmaan pk-yritykset ja niiden palveluja ostavat julkiset toimijat, kuntapäättäjät ja hankinnoista päättävät tahot.

Ilmoittaudu heti mukaan tästä linkistä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille pk-yrityksille alasta riippumatta, mutta lisäevästystä on tarjolla erityisesti ruoka- ja energiahankinnoista kiinnostuneille. Klo 16 jälkeen on mahdollista käydä tutustumassa Kangasalan Ruutanan koulun pellettilämpölaitoksen, jota Versowoodin Teemu Ovaskainen esittelee. Reitti Ahlman – Ruutanan koulu.

Pykäläbaarissamme on hankintalakineuvontaa ja asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiin ja auttamassa tarjouspyyntöjen ja tarjousten tekijöitä mm.
– julkiset hankinnat ja markkinavuoropuhelun merkitys: Mia Koljonen, Ju-Ha Consulting Oy
– ruokahankinnat: Sari Väänänen, EkoCentria
– energiahankinnat: Juha Hiitelä, Biobisnestä Pirkanmaalle -hanke
– Kangasalan energiahankinnat: Kirsti Raulo, Kangasalan kunta
– Tarjouspyyntöihin vastaamisen kokemuksia: Teemu Ovaskainen, Versowood
– Ruokahankintojen kehittäminen -neuvottelumenettelystä dynaamiseen hankintajärjestelmään? Palvelupäällikkö Kaija Rönni, Ikaalisten kaupunki

Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja
Juha Hiitelä, Biobisnestä Pirkanmaalta, Metsäkeskus, 045 6767 340
Eeva Ylinen, Tiedolla ja osaamisella kasvuun, Ahlman, 040 080 5839
Sari Väänänen, projektipäällikkö, EkoCentria, puh. 044 785 4025
Heidi Valtari, Turun yliopisto, Brahea-keskus, kehittämispäällikkö, puh. 0400 487 160

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää eri puolilla Suomea hankintatreffejä, jotka on tarkoitettu ko. alueen pk-yrityksille ja niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Tiedot

Päivämäärä:
19 helmikuun, 2019
Aika:
13:00 - 16:00