Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiruoka- ja hankintatreffit Pohjois-Pohjanmaalla

20 syyskuun, 2019 @ 14:00 - 18:00

Tervetuloa Lähiruokatreffeille – tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikkaan! Lähiruoka- ja hankintatreffit järjestetään perjantaina 20.9. kello 14-18 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella.

Tuottajat voivat tilaisuudessa esitellä paikallisia tuotteitaan, ja ostajat löytää uusia tuotteita valikoimiinsa. Tilaisuus sopii niin ravintoloille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarvikejalostajille.

Lähiruoka- ja hankintatreffeillä kuullaan asiantuntijoiden tietoiskuja siitä, miten hankintoja toteutetaan ja miten tarjouskilpailuihin kannattaa valmistautua. Lähiruoka- ja hankintatreffit on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään sekä saada tieto hankinnoista. Pääset Lähiruoka- ja hankintatreffeillä maistamaan paikallisia herkkuja sekä kuulemaan lyhyitä esittelyitä yrityksistä ja tuotteista.

Järjestämme ennen Lähiruoka- ja hankintatreffejä retken Kiviniemen kalasatamaan kello 10.00-12.00. Retkelle on yhteiskuljetus Kotkantien kampukselta. Retken jälkeen kalatalousneuvoja Iiro Majuri kertoo alueen kaupallisesta kalastuksesta sekä kalan kasvatuksesta.

Tilaisuus pidetään Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella, Kotkantie 1, Oulu. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu www.oamk.fi/c5/fi/tutkimus-ja-kehitys/hankkeet/ruokariihi//lahiruokatreffit/

Lisätietoja:

Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

 

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää eri puolilla Suomea hankintatreffejä, jotka on tarkoitettu ko. alueen pk-yrityksille ja niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Tiedot

Päivämäärä:
20 syyskuun, 2019
Aika:
14:00 - 18:00