Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä tarkoittaa tilaajavastuu julkisissa hankinnoissa? -webinaari

7 maaliskuun, 2019 @ 09:00 - 10:00

Webinaari pidetään 7.3. klo 9.00 – 10.

Maaseudun hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää webinaarin, jossa esitellään tilaajavastuulain keskeisiä velvoitteita ja kerrotaan milloin tilaajavastuulaki tulee huomioida. Tilaajavastuulain perustietopaketista selviää mitä se tarkoittaa käytännössä tilaajalle ja tarjoajalle. Esityksen pitää lakimies Noora Haapa-alho Etelä-Suomen aluehallintovirastosta työsuojelun vastuualueelta.

Tilaajavastuulain perustietopaketti -esitys on noin puoli tuntia ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja kommenteille. Webinaari toteutetaan Funet Tiimi Adobe Connect -ohjelmalla (toimii nettiselaimen kautta), ja se tallennetaan, joten se on katsottavissa myös jälkikäteen. Tallenne ja materiaali julkaistaan webinaarin jälkeen www.maaseudunhankinnat.fi -sivuilla.

Webinaari pidetään täällä: https://connect.funet.fi/mahva/

 

MAHVA lisää pk-yritysten ja hankintayksiköiden kykyä tehdä onnistuneita julkisia hankintoja. Maaseudunhankinnat.fi tarjoaa tietoa ja osaamista maaseudun yrityksille ja hankintayksiköille julkisista hankinnoista sekä infoaa ja uutisoi maakuntien Hankintatreffit-tilaisuuksista ja muista palveluhankintoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

 

Tiedot

Päivämäärä:
7 maaliskuun, 2019
Aika:
09:00 - 10:00