Ajankohtaisia webinaareja

Maaseutu LIVE:ssä asiaa taksipalveluiden hankinnasta ja saatavuudesta maaseudulla Kunta.tv:ssä 9.3. klo 13 – 14.15. KEINO-osaamiskeskus järjestää webinaarin innovaatiokilpailujen ja hackathonien toteuttamisen eri vaihtoehdoista sekä käytännön kokemuksista 20.3. klo 9 – 10.30.

Maaseutu LIVE 9.3. – Taksipalveluiden hankinta ja saatavuus maaseudulla

aksipalvelut ovat olennainen tekijä palvelujen saavutettavuudessa maaseudulla, jossa julkinen liikenne on vähäistä. Miten liikennepalvelulaki on vaikuttanut taksien määrään ja saatavuuteen sekä taksiyrittäjien liiketoimintaan?

Miten päivystysvelvoitteen ja asemapaikan poistumiset ovat käytännössä vaikuttaneet? Miten muutokset näkyvät kunnissa? Kehittämisyhdistys Mansikka ry on koonnut tietoa harvaanasuttujen alueiden taksipalveluiden tilanteesta sekä liikennepalvelulain ja Kela-kilpailutuksen yhteisvaikutuksista kolmen kunnan alueella Pohjois-Savossa.

Aiheesta lisää Maaseutu LIVE -verkkolähetyksessä 9.3.2020 klo 13.00 – 14.15.

Studiossa Kuntaliiton johtava lakimies Katariina Huikko kertoo hankintalain keinoista ja SGEI-sääntelyn hyödyntämisestä hankinnoissa. Mukana kunnan videotervehdyksiä Vesannolta ja taksiyrittäjän ajatuksia Tervosta. Tarkempi ohjelma

Suoraa lähetystä voit seurata osoitteessa: https://www.kunta.tv/tallenteet/maaseutu-live/  

KEINO: Mitkä innovaatiokilpailut? -webinaari pe 20.3.2020

Webinaari innovaatiokilpailujen ja hackathonien toteuttamisen eri vaihtoehdoista sekä käytännön kokemuksista perjantaina 20.3. hankintojen kehittämisestä kiinnostuneille sekä innovaatioista innostuneille.

Webinaarissa käydään läpi innovaatiokilpailujen järjestämistä hankintalain näkökulmasta sekä kuullaan siitä, millaisiin tilanteisiin ne sopivat. Lisäksi kuullaan case-esimerkkejä jo toteutetuista innovaatiokilpailuista. 

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu