Maaseudun kuljetusten uudistaminen ja KaikkiKyytiin-kampanja

Neljällä paikkakunnalla MTK ry. yhteistyökumppaneineen järjestää elo-syyskuun aikana KaikkiKyytiin -työpajatilaisuuksia eli Huittisissa, Seinäjoella, Oulussa ja Kuopiossa.

Viime kuukausien aikana MTK on panostanut maaseudun kuljetusten uudistamiseen ja lanseeranneet KaikkiKyytiin-kampanjan yhdessä Kyyti Groupin ja CoReorientin kanssa. ”Tavoitteenamme on monipuolistaa maaseudun elinkeinoja ja lisätä elinvoimaa. Ilosanoma on otettu vastaan hyvin ja sekä kunnat että maaseututoimijat ovat innostuneet asiasta”.

Nyt järjestetään työpajatilaisuuksia, jossa kerrotaan maaseudun kuljetusten uudistamisesta ja KaikkiKyytiin-kampanjasta. Tilaisuus järjestetään neljällä eri paikkakunnalla. Ohjelmassa infoa muun muassa liikennepalvelulainsäädännöstä, maaseudun henkilöliikenteen uudistamisesta ja joukkoistetuista tavarakuljetuksista. Lisäksi päivän teemoista pidetään pienryhmäkeskustelu. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia ja sisältävät kahvin sekä suolaisen välipalan. Ohjelmaan on varattu aikaa omakustanteiselle lounaalle.

Ilmoittautuminen työpajoihin on nyt auki.

Paikkoja työpajoihin on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen päättyy 23.8. Huittisen ja Seinäjoen tilaisuuksiin ja 27.8. Oulun ja Kuopion tilaisuuksiin.

Ilmoittautumiset ja tarkempi ohjelma löytyvät alla olevista linkeistä:

Huittinen 28.8. klo 9-15

Seinäjoki 29.8. Klo 9-15

Oulu 5.9. klo 10-16

Kuopio 6.9. klo 9-15

Tervetuloa kaikki kyytiin! Lisätietoja www.kaikkikyytiin.fi