Pk-yritykset voivat kehittää vastuullista toimintaansa ja vähentää ympäristövaikutuksia ja siten saada taloudellisesta hyötyä ja liiketoiminnan kasvua.
Tutkimusprofessori (emerita) Sirpa Kurppa Luonnonvarakeskuksesta antoi vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen webinaarissa 13.5. Webinaarissa mm.
- Mistä kaikesta ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövaikutukset muodostuvat?
- Mikä osuus ympäristövaikutuksista muodostuu alkutuotannossa, jalostuksessa, kuljetuksessa?
- Millä tavalla tuotettu energia on ympäristövastuullista?
Webinaariin liittyvät esityskalvot:
Sari Väänänen, webinaarin aloitus
Pahoittelemme, että videolla ei näy kuvaa, mutta toivottavasti pystytte seuraamaan yllä olevia esityksiä ja ääntä rinnakkain.