Satakunnan Hankintatreffit 30.1.2019

Satakunnan Hankintatreffit järjestettiin Huittisten kaupungintalolla keskiviikkona 30.1.2019. Treffeille osallistui sekä yrittäjiä, tuottajia, kuntien edustajia että erilaisissa neuvonta- ja hanketehtävissä työskenteleviä.

Tilaisuuden tarkoituksena oli kertoa Satakunnan ajankohtaisista julkisista hankinnoista ja avautuvista tarjouspyynnöistä sekä antaa pk-yrityksille yleistä hankintatietoutta ja -neuvontaa mm. markkinavuoropuhelusta, pienhankinnoista sekä esimerkiksi ympäristökriteereistä. Tilaisuus oli avoin kaikille yrittäjille, mutta lisäevästystä oli saatavilla erityisesti ruokakuljetuksista sekä viher- ja ympäristöurakointihankinnoista kiinnostuneille. Treffien tarkoituksena oli myös kohtauttaa julkisten hankintojen tilaajia ja tarjoajia niin, että alueen kysyntä ja tarjonta kohtaavat ja parhaimmassa tapauksessa löytyy uusia kumppaneita. Hankintatreffit toimivat siis markkinavuoropuhelun foorumina niin yrittäjille kuin julkisia hankintoja tekeville kuntien edustajille.

Satakunnan Hankintatreffien puheenvuorojen esitykset ja linkit:

MAHVA-hanke järjestää vastaavanlaisia Hankintatreffejä yhdessä paikallisten sidosryhmien kanssa myös muissa maakunnissa ympäri Suomea, seuraa Maaseudunhankinnat.fi-sivuston Tapahtumakalenteria tai oman alueesi ilmoittelua. Ole aktiivinen ja lähde mukaan treffeille, niin otetaan yhdessä julkiset hankinnat haltuun!

Treffaillaan!