Vilkasta keskustelua Keski-Suomen Hankintatreffeillä

Äänekosken kaupungintalolle kerääntyi tiistai-iltapäivällä 5.2.2019 joukko alueen yrittäjiä, tuottajia, kuntien edustajia sekä neuvonta- ja kehittämistoimijoita Keski-Suomen Hankintatreffeille. Hankintatreffit tarjosi matalan kynnyksen mahdollisuuden käydä markkinavuoropuhelua ja tutustua toisiinsa.

Iltapäivän aikana saatiin monipuolinen kattaus hankintatietoutta yleisellä tasolla. Lisäevästystä oli tarjolla erityisesti ruokahankintoihin ja ruokaan liittyviin kuljetuksiin liittyen. Paikalliset yrittäjät esittelivät yritystoimintaansa ja kunnat kertoivat, millaisia kilpailutuksia kunnilla on tulossa ja mistä niistä löytää tietoa. Lisäksi kuultiin TE-palveluiden tuesta työnantajille ja Keski-Suomen ruoka-alan kehittämistoiminnasta.

Keski-Suomen Hankintatreffien puheenvuorojen esitykset ja linkit:

Lue lisäksi Virpi Ruotsalaisen kirjoitus, jossa hän avaa illan antia LinkedInistä.

MAHVA-hanke järjestää Hankintatreffejä yhdessä paikallisten sidosryhmien kanssa myös muissa maakunnissa ympäri Suomea, seuraa Maaseudunhankinnat.fi-sivuston Tapahtumakalenteria tai oman alueesi ilmoittelua. Ole aktiivinen ja lähde mukaan treffeille, niin otetaan yhdessä julkiset hankinnat haltuun!

Treffaillaan!