Kuntamarkkinoilla tapahtuu

Tämän vuoden Kuntamarkkinat järjestetään 15.-16.9. hybriditapahtumana. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu seminaareihin!

MAHVA-hankkeen teemoihin ja hankintoihin liittyviä asioita käsitellään muun muassa seuraavissa seminaareissa:

Perfect Match ruokapalveluihin – omavalmistus, in-house vai yksityinen? 15.9. klo 9.00 – 9.45. Julkiset ruokapalvelut on mahdollista toteuttaa omana tai in-house yhtiön tuotantona tai ne voidaan kilpailuttaa yksityiselle toimijalle eli ulkoistaa. Päättäjän on oltava tarkkana, kun ruokapalvelutoiminnasta tehdään päätöstä. Miten saadaan aikaan täydellinen toimintamalli vastaamaan oman kunnan asiakasryhmien tarpeita ja toiveita? Tule kuuntelemaan vaihtoehtoja ja löytämään sujuvia toimintatapoja! Seminaarissa saat tietoa myös uudesta Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaoppaasta ja Vastuulliset hankinnat -sitoumuksesta.

Energiatehokkuus ja uusiutuva energia – ajankohtaista kunnille 16.9. klo 12.00 – 12.45. Energiakatsaus, energia-asiantuntija Vesa Peltola, Kuntaliitto; Biomassaterminaalit lämmöntuotannon energiahuoltovarmuuden turvaamisessa, energia-asiantuntija Hille Hyytiä, Huoltovarmuuskeskus; Latauspiste- ja automaatiolaki, energia-asiantuntija Vesa Peltola, Kuntaliitto.

Hurmaa yrittäjät julkisilla hankinnoilla 16.9. klo 13.00 – 13.20

Puhtaiden ajoneuvojen lainsäädäntö ja hankinnat 16.9. klo 13.00 – 13.45. Tuore puhtaiden ajoneuvojen lainsäädäntö asettaa vaatimuksia julkisiin hankintoihin. Mitä ne ovat ja mitkä ovat parhaat vinkit ajoneuvo- ja palveluhankintoihin? Miltä uudet vaatimukset näyttävät Keski-Suomen sote-kuljetusten näkökulmasta?

Hankinnoilla työllistäminen 16.9. klo 14.00 – 14.45